Monday, January 4, 2010

jangan kutok org kalo x bole thn ble kene kutok balek

tu la
mcm tajoknye la
o
time liverpool klh ko dtg dgn segale geng ko, sengeh2 gelak2 kutok2 aku layankn je
jgn kate time men bola
time mkn, jmpe tgh jln,
aku x kesah je
ni, time men yu kalah, aku bru sengeh2 kt ko sorg time men bola skali je
muke dh mcm gampang
aku pgg bhu cket dh xnk lyn
nk di sound, dh mmbe namenye
emmm.........
lantak kau la
naseb la
kalo mcm ni nk idop dgn org, payah la

2 comments:

kacak said...

well, tu yg aku panggil tipikel emyu fan. nak wat cane. jangan risau beb, setel intern aku wat 1 post spesel untok derang. pape hal nak flame dak2 emyu leh bagi link je. wakakaka

fat boy can fly said...

akakakaak
kasar.......
agk kasar tp bole pakai